Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Ανέστης, Στυλιανός
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
Εκδόσεις Πύλες (3)
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (3)
Συντελεστές
Ανέστης, Στυλιανός (3)
Λαμπρόπουλος, Αθανάσιος (3)
Έτος έκδοσης
2005
2008
έως
2008
2005
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες (3)
Θέματα
TDCT : Τεχνολογία τροφίμων και ποτών (3)
Είδος
Βιβλίο (3)
Δέσιμο / Μορφή
Χαρτόδετο (3)
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (3)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 3
από
3
αποτελέσματα
1
από 1
Γλυκαντικές ουσίες
Ανέστης, Στυλιανός
||
Λαμπρόπουλος, Αθανάσιος
ISBN: 978-960-87720-4-5 ||
Εκδόσεις Πύλες
||
2008 ||
Χαρτόδετο ||
176 σελ.
Κυκλοφορεί,
€16.92 (περ. ΦΠΑ 6%)
Μηχανικές και θερμικές διεργασίες των τροφίμων: Εργαστηριακό εγχειρίδιο
Ανέστης, Στυλιανός
||
Λαμπρόπουλος, Αθανάσιος
ISBN: 978-960-87720-1-4 ||
Εκδόσεις Πύλες
||
2005 ||
Χαρτόδετο ||
258 σελ.
Κυκλοφορεί,
€11.94 (περ. ΦΠΑ 6%)
Μηχανικές και θερμικές διεργασίες των τροφίμων: Θεωρία
Ανέστης, Στυλιανός
||
Λαμπρόπουλος, Αθανάσιος
ISBN: 978-960-87720-0-7 ||
Εκδόσεις Πύλες
||
2005 ||
Χαρτόδετο ||
698 σελ.
Κυκλοφορεί,
€34.84 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Osdelnet
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*